Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική Δελτία Τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΪΟΥ 2026

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ

Γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση είχε δημιουργήσει τη «δική της ΕΥΠ» απομακρύνοντας παράνομα 78 άτομα ώστε να «παρακολουθούν» μόνον οι «δικοί της υπάλληλοι» (με το Predator) όλη την Ελλάδα, αλλά δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι τώρα που η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή θα επιχειρήσει με  αποσπάσεις δικών της «γαλάζιων παιδιών» και με διάταξη που φέρνει, να νομιμοποιήσει μετατάξεις ώστε μετά τις εκλογές να συνεχίσει να ελέγχει την ΕΥΠ  μετατρέποντας τη σε «μητσοτακικό παραμάγαζο».

 Η δικαιολογία για την απομάκρυση των 78 στελεχών ήταν η «μη ύπαρξη οργανικών θέσεων» και οι υπάλληλοι στάλθηκαν… αλλού!

Τώρα η ΝΔ βρήκε οργανικές θέσεις και προσωποπαγείς με… διάταξη που «προβλέπει» ότι αυτοί οι υπάλληλοι που έχουν αποσπαστεί στην ΕΥΠ (γαλάζια μητσοτακικά παιδιά ) θα μπορούν, με αίτηση, ένα μήνα πριν τη λήξη της απόσπασης, να μετατάσσονται μόνιμα στην Υπηρεσία!

ΥΓ. Η ΕΥΠ θα μετονομαστεί πλέον σε ΜΥΠ (Μητσοτακική  Υπηρεσία Πληροφοριών) και με τη βούλα…

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Ανάγκη για τη λήψη πολιτικής πρωτοβουλίας, αφενός προς σύσταση παρατηρητηρίου τιμών των εγχώριων και των ξενικής προέλευσης αλιευμάτων αφετέρου προς άμεση προστασία των ψαράδων του Ανατολικού Αιγαίου από τις συνεχείς τουρκικές απειλές και προκλήσεις
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΟΒΕΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΑ ΦΛΩΡΙΔΗ