ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ελληνική Λύση

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το μήνυμα που ανέγνωσε (!!) ο Έλληνας πρωθυπουργός αποδεικνύει ότι πλέον ούτε ο ίδιος, ούτε η κυβέρνηση πιστεύουν τα λεγόμενα τους. Άλλωστε ο λαός έχει πάψει εδώ και καιρό να τους εμπιστεύεται.

Ακούσαμε πάλι την ίδια χρεοκοπημένη συνταγή με επιδόματα (δηλαδή με δανεικά) που σημαίνει νέα χρέη για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ο κ. Μητσοτάκης που μας «ενημέρωσε» ότι ενοχλείται από την «λαϊκίστικη κραυγή» της αντιπολίτευσης, ας ακούσει τουλάχιστον την κραυγή των Ελλήνων που υποφέρουν.

Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση είναι ότι πέρα από τα δακρύβρεχτα (γραμμένα από λογογράφους) διαγγέλματα, υπάρχει και η δραματική οικονομική πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες, η οποία έχει ηθικό και φυσικό αυτουργό με ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημερινό του μήνυμα ο Κ. Μητσοτάκης διέψευσε ακόμα και τον εαυτό του μιλώντας για εξορύξεις και εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου.

Διότι μέχρι και σήμερα αρνείτο πεισματικά τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης για άμεση αξιοποίηση των ελληνικών κοιτασμάτων, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι «η Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνει εξορύξεις»!

Όπως ακριβώς αρνείτο τις προτάσεις μας για άμεση λειτουργία του συνόλου των λιγνιτικών μονάδων, προκειμένου η Ελλάδα να ανακτήσει την ενεργειακή της αυτάρκεια και να δώσει φτηνό ρεύμα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Όπως υποχρεώθηκε υπό το βάρος των εγκληματικών του λαθών να επαναλειτουργήσει μέρος των λιγνιτικών μονάδων, τώρα υποχρεώνεται να εξαγγείλει και την αξιοποίηση των κοιτασμάτων.

Ρωτάμε λοιπόν ευθέως: Σε ποιες περιοχές θα προχωρήσουν οι εξορύξεις;

Διότι η Ελληνική Λύση έχει απαιτήσει την αξιοποίηση του συνόλου του ορυκτού μας πλούτου, ειδικά στο Αιγαίο και νοτίως της Κρήτης. Εάν η κυβέρνηση δεν το πράξει, σημαίνει ότι η «κρυφή ατζέντα» του ταξιδιού του πρωθυπουργού στην Κωνσταντινούπολη, περιέχει εθνικές υποχωρήσεις που δεν θα γίνουν ανεκτές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Χωρίς θέρμανση και χωρίς επαρκή αριθμό μασκών τα σχολεία της Χίου
Επόμενο άρθροΚώστας Χήτας – Κώστας Χήτας – Ομιλία στη βουλή για την ενεργειακή και την επισιτιστική κρίση 17/03/2022