ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΚΑΘΑΡΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΝ “ΚΑΘΑΡΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η κυβέρνηση των «αρίστων», θεωρώντας προφανώς ότι τελείωσε η πανδημία (γεγονός που η ίδια διαψεύδει τρομοκρατώντας τους Έλληνες), επαναφέρει τον δακτύλιο στο κέντρο της Αθήνας, με πολύ αυστηρότερη μορφή.

Υποχρεώνοντας τους πολίτες – με εξαίρεση τους ελάχιστους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων – να στοιβαχτούν στα Μέσα μαζικής μεταφοράς!

Να επιβαρύνουν δηλαδή ακόμα περισσότερο τα λεωφορεία, το μέτρο και τα τρόλεϊ, για τα οποία ο πρωθυπουργός είχε διατυπώσει τον απίστευτο ισχυρισμό ότι «δεν αποτελούν εστίες μετάδοσης του κορονοϊού», επικαλούμενος μάλιστα «μελέτες». Τις οποίες φυσικά ουδέποτε προσκόμισε.

Δύο τινά συμβαίνουν. Είτε η πανδημία «εξαφανίστηκε», είτε η κυβέρνηση θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των Ελλήνων στοιβάζοντας τους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Κραυγή από τους σεισμόπληκτους του Μεσοχωρίου του Δήμου της Ελασσόνας
Επόμενο άρθροΘέμα: Επιβεβλημένες, τόσο η άμεση ανανέωση οχημάτων και οπλισμού των δυνάμεων φύλαξης των συνόρων, όσο και η εκπαίδευση των αστυνομικών οδηγών και των πληρωμάτων των αστυνομικών οχημάτων στις νέες επικίνδυνες συνθήκες άσκησης των καθηκόντων τους