ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΠΟΛΕΜΟ” ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ – ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΝ “ΠΟΛΕΜΟ” ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ – ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Με παράλληλους μονολόγους σε πλήρως ελεγχόμενα ΜΜΕ, τόσο ο κύριος Μητσοτάκης όσο και ο κύριος Τσίπρας επιδίδονται σε μία «θεατρική» αντιπαράθεση προκειμένου να συσπειρώσουν το κομματικό τους ακροατήριο.

Την ώρα που η Ελλάδα καταρρέει, οι επιχειρήσεις καταστρέφονται, τα νοικοκυριά υποφέρουν, ενώ η εθνική μας κυριαρχία απειλείται, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ «αυτοθαυμάζονται» στα τηλεπαράθυρα του ΣΚΑΪ, αντί να λογοδοτούν στο κοινοβούλιο.

Η Ελληνική Λύση προκαλεί τον κύριο Μητσοτάκη και τον κύριο Τσίπρα αντί να «δοξάζονται κρυπτόμενοι», να τολμήσουν να αντιπαρατεθούν δημόσια με τον Κυριάκο Βελόπουλο, στον ΣΚΑΪ, ή άλλο μέσο της αρεσκείας τους.

Αντί λοιπόν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να αναλώνονται σε «τηλεοπτικούς μονολόγους» ας μας απαντήσουν που ακριβώς διαφωνούν, ώστε οι πολίτες να κρίνουν: Στις Πρέσπες; Στην προσφυγή στην Χάγη; Στην πίστη εφαρμογή των εντολών της τρόικας; Στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μέσω ΤΑΙΠΕΔ; Στο ξεπούλημα της Δ.Ε.Η. και την βίαιη απολιγνιτοποίηση που έκανε εκτίναξε τους λογαριασμούς; Στις εθνικά ολέθριες επιλογές στο Ουκρανικό και την άνευ όρων λειτουργία των Αμερικανικών βάσεων εντός ελληνικού εδάφους που καθιστά την πατρίδα μας «στόχο», χωρίς κανένα όφελος;

Το γεγονός ότι ο ΣυΡιζΑ ψηφίζει το 50% το νομοσχέδιο της Ν.Δ., ενώ αντίστοιχα η ΝΔ ως αντιπολίτευση υπερψήφισε το 60% των νομοσχεδίων ΣΥΡΙΖΑ, εξηγεί γιατί ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας φοβούνται τον διάλογο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ
Επόμενο άρθροΘέμα: Απορρύθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής “Αμαλία Φλέμιγκ”