ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Για το μοναδικό κόμμα στο ελληνικό κοινοβούλιο, το οποίο δεν έχει τραπεζικό δανεισμό, δεν έχει κρυφές χρηματοδοτήσεις από ολιγάρχες, δεν έχει οποιαδήποτε άλλη πηγή εσόδων πέραν της νόμιμης κρατικής επιχορήγησης και των συνδρομών των στελεχών του, στο κρατίδιο με πρωτεύουσα τη Μπογκοτά – Μαξίμου, δόθηκε εντολή ελέγχου για “δήθεν” μαύρο χρήμα.

Το μαύρο καθεστώς της ΝΔ, αφού πήρε την απόφαση να “ξεκληρίσει” όλη την εθνική, κοινωνική, πατριωτική παράταξη, εν όψει της εθνικής μειοδοσίας που ετοιμάζει για τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, επιτίθεται με λύσσα στο μοναδικό πατριωτικό κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου.

Για άλλη μία φορά η ΝΔ χρησιμοποιεί το παρακράτος των διορισμένων από αυτήν δήθεν ανεξάρτητων αρχών, ως εργαλείο των άθλιων κομματικών της σκοπιμοτήτων.

Μετά το ΕΣΡ τώρα αναλαμβάνει η Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα(!)

Εγκληματίες, ανήθικοι και διεφθαρμένοι είστε εσείς κύριοι του Μαξίμου, που πτωχεύσατε τη χώρα, κάνατε 10 δισ παράνομες απ’ ευθείας αναθέσεις χωρίς να έχετε λογοδοτήσει.

Η Ελληνική Λύση δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται, αντίθεται επιβεβαιώνεται για όσα υποστηρίζει περί σχεδίου ανήθικης στοχοποίησής της με ηθικό αυτουργό το Μέγαρο Μαξίμου.

Να είστε βέβαιοι ότι με τη δύναμη του ελληνικού λαού θα σας ελέγξουμε εμείς, μετά την 21η Μαΐου.

Υ.Γ.: Κερνάμε και ελληνικό μαύρο καφέ, με απόδειξη…!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Συνέντευξη τύπου στο Ηράκλειο Κρήτης 28/04/2023
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Συνέντευξη τύπου στην Πάτρα 29/04/2023