ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ “ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ” ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ “ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ” ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ

Η αναθεωρημένη λίστα του αμερικανικού CDC εξακολουθεί να κατατάσσει την Ελλάδα στην κατηγορία 4, με την σύσταση ακόμα και στους πλήρως εμβολιασμένους, να μην επισκεφθούν την χώρα.

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έλαβε τα σκληρότερα μέτρα με αφορμή την πανδημία, είχε το εκτενέστερο καθολικό κλείσιμο και πρωτοφανείς απαγορεύσεις οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, παραμένει στην μαύρη λίστα των ΗΠΑ.

Μιλάμε για την απόλυτη κυβερνητική αποτυχία, την ώρα μάλιστα που η ΝΔ διαπραγματεύεται αμυντική συμφωνία «αορίστου διάρκειας» με τις ΗΠΑ. Ετοιμάζεται δηλαδή να παραχωρήσει εθνική κυριαρχία επ’ αόριστο σε μία χώρα που αποτρέπει τους πολίτες της ακόμα και να μας επισκεφθούν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚώστας Χήτας – Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης 05/10/2021
Επόμενο άρθροΘέμα: Ελλείψεις στελέχωσης στα σχολεία τυπικής ανάπτυξης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) όσον αφορά σε εκπαιδευτικούς παράλληλης εκπαιδευτικής στήριξης, καθώς και στα σχολεία ειδικής εκπαίδευσης, όσον αφορά στις ειδικότητες Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού και σχολικών νοσηλευτών