ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Ελληνική Λύση

ΤΕΤΑΡΤΗ 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ βρέθηκαν δίπλα στους αγωνιζόμενους Έλληνες της Πανελλαδικής ομοσπονδίας παραγωγών λαϊκών αγορών, της Ομοσπονδίας συλλόγων παραγωγών λαϊκών αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, της Κρήτης, Πελοποννήσου και άλλες γεωγραφικές ενότητες της Ελλάδας.

Με αυτόν τον τρόπο η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κατέστησε σαφές πως δεν θα δεχθεί τις καταστροφικές αλλαγές που ετοιμάζει η κυβέρνηση και οι οποίες διαρρηγνύουν τον ακρογωνιαίο λίθο λειτουργίας της οικονομίας που αποτελεί η Λαϊκή Αγορά, θεσμός ο οποίος εξασφαλίζει την αδιάλειπτη σύνδεση του παραγωγού και του μικρομεσαίου Έλληνα βιοπαλαιστή με τον καταναλωτή, αποτελώντας την κορωνίδα στήριξης της πρωτογενούς παραγωγής.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο θεσμός της Λαϊκής Αγοράς είναι συνυφασμένος με την ίδια την εθνική μας υπόσταση, καθώς από την αρχαιότητα υπήρξε χώρος κοινωνικής ζύμωσης και κύριας έκφανσης της διαπροσωπικής επαφής πλέον της απλής εμπορικής συναλλαγής.

Συμπερασματικά, η Λαϊκή Αγορά δεν είναι εμπορικό κέντρο νεοφιλελεύθερου τύπου. Και οι αλλαγές που μεθοδεύει η κυβέρνηση οδηγούν σε ένα σχέδιο όπου και οι λαϊκές αγορές θα είναι «μεταλλαγμένες». Σε αυτή την μετάλλαξη η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα αντισταθεί με όλες της τις δυνάμεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Βεργίνα TV 07/04/2021