ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η κυβέρνηση που κατέστησε τους Έλληνες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, έρμαια των κερδοσκόπων της ενέργειας, αποδεικνύεται ανίκανη να εξασφαλίσει ακόμα και την επισιτιστική επάρκεια της Ελλάδας.

Αντί να ενεργοποιήσει τώρα ένα σχέδιο ενίσχυσης της πρωτογενούς παραγωγής, ώστε η Ελλάδα να απεξαρτηθεί από τις εισαγωγές σε βασικά διατροφικά προϊόντα, ψάχνει για «αποθήκες μαυραγοριτών»!

Την ίδια στιγμή, συγκαλύπτει τους «μαυραγορίτες» της ενέργειας, αρνούμενη την πλήρη επαναλειτουργία των λιγνιτικών εργοστασίων, την άμεση ολοκλήρωση του East Med, την άμεση εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου σε Αιγαίο και Ιόνιο.

Όταν η Ελληνική Λύση προειδοποιούσε για την ενεργειακή και επισιτιστική κρίση εδώ και χρόνια, καταθέτοντας άμεσα υλοποιήσιμες προτάσεις, η ΝΔ ειρωνευόταν και μιλούσε για «θεωρίες συνωμοσίας».

Τώρα η ίδια η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από θεωρίες συνωμοσίας για να κρύψει τα εγκλήματα της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Επόμενο άρθροΣοφία Ασημακοπούλου – Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων – Σύμβαση με ΙΣΝ για το Νοσοκομείο Σπάρτης 29/03/2022