Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική Δελτία Τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ “ΕΞΟΒΕΛΙΣΕ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ “ΕΞΟΒΕΛΙΣΕ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ “ΣΥΓΚΛΙΣΗ”

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ “ΕΞΟΒΕΛΙΣΕ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ “ΣΥΓΚΛΙΣΗ”

Η Ν.Δ. εξακολουθεί να «μεταμφιέζει» την ασύλληπτη καταστροφή που έχει προκαλέσει στην οικονομία και την κοινωνία, πίσω από ακριβοπληρωμένα επικοινωνιακά πέπλα.

Έπειτα από τον πρωτοφανή εξευτελισμό των πρωθυπουργικών ισχυρισμών για τον πληθωρισμό από τα επίσημα στοιχεία της Eurostat, οποιαδήποτε έντιμη κυβέρνηση θα είχε προκηρύξει εκλογές, ζητώντας «συγνώμη» από τους πολίτες.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη όμως όχι μόνο δεν απολογείται, αλλά επιμένει να εξαπατά τους πολίτες που η ίδια έχει εξαθλιώσει, θέτοντας στόχο της ΔΕΘ την «σύγκλιση με την Ευρώπη»!

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και πέντε χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εξοβελίσει την Ελλάδα από την ΕΕ σε όλα τα επίπεδα: Αγοραστική δύναμη, αποταμιεύσεις, κόστος ενέργειας, πληθωρισμός απληστίας, κίνδυνος φτώχειας, κυριαρχικά δικαιώματα κλπ.

Ο πρωθυπουργός που έκανε την Ελλάδα «ουρά» της Ευρώπης, τώρα υπόσχεται «σύγκλιση». Ντρέπεται και η ντροπή.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η EUROSTAT ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤH ΤΑΚΤΙΚH ΤΟΥ “ΣΧΕΔΙΟΥ” ΚΑΙ ΤΟΥ “ΠΡΟΣΧΕΔΙΟΥ”, Η ΝΔ ΕΠΙΧΕΙΡΕI ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ