ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΝΔ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΕΘΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΝΔ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΕΘΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Ο πρωθυπουργός ευρισκόμενος μάλιστα στο εξωτερικό ανοίγει τα σύνορα της Ελλάδας για να έρθουν κι άλλοι μετανάστες, καλώντας μάλιστα κι αυτούς που ήδη υπάρχουν στη χώρα μας να παραμείνουν και να μην φύγουν στο εξωτερικό!

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός προστασίας του πολίτη ισχυρίζεται πως η Ν.Δ. έλυσε το πρόβλημα της μετανάστευσης, προσπαθώντας για άλλη μια φορά να εξαπατήσει τους πολίτες και να υφαρπάξει την ψήφο τους.

Η αλήθεια είναι ότι ΝΔ και ΣυΡιζΑ είναι ίδιοι σε όλα τα εθνικά και κοινωνικά επιζήμια θέματα. Από την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, την ενίσχυση των ΜΚΟ και την παράνομη μετανάστευση, έως την υπερφορολόγηση και την απολιγνιτοποίηση, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας είναι οι δύο όψεις του ίδιου, «κάλπικου» νομίσματος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Καταγγελία για απ’ ευθείας αναθέσεις και συμβάσεις “εξειδικευμένων υπηρεσιών” στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
Επόμενο άρθροΘέμα: Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) στην εξέταση καταγγελιών των εργαζομένων του Καζίνο του Ρίου στην Αχαΐα