ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Η ΝΔ ΥΠΟΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑ.ΜΑΚ.
Παρά τις «διαβεβαιώσεις», το «συνέδριο» για την «ψευτομακεδονική Γλώσσα», το οποίο διοργανώνεται από κάποιο «Εργαστήριο Πολιτισμού, Συνόρων και Φύλου» σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο «Κυρίλλου και Μεθοδίου» των Σκοπίων, διεξάγεται κανονικότατα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας!
Πρόκειται για μία άθλια και δόλια ενέργεια με την άμεση συνέργεια της ΝΔ, που ισοδυναμεί με εθνική μειοδοσία, για την οποία δεν έχει επιβληθεί ουδεμία κύρωση.
Η Ελληνική Λύση θα πράξει τα δέοντα, ώστε να λογοδοτήσουν όσοι συνήργησαν σε αυτό το ανοσιούργημα. Θεωρούμε επιβεβλημένη την άμεση διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης του ιδρύματος, έως ότου απομακρυνθούν οι φυσικοί αυτουργοί, διότι ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί να πληρώνει τις ραδιουργίες εις βάρος της ίδιας του της ύπαρξης.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ






