ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΝΕΑ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΝΕΑ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat, ο εναρμονισμένος πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούλιο διαμορφώθηκε στο 11,5%, αρκετά υψηλότερος από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ενώ ο ενεργειακός πληθωρισμός στην χώρα μας συνεχίζει να καλπάζει καταγράφοντας αρνητική πρωτιά, συνδυαστικά με τα χαμηλά εισοδήματα των Ελλήνων.

Η Ελληνική Λύση είχε προτείνει πλήρες πλέγμα ενεργειών με συγκράτηση φόρων, ενεργειακή απεξάρτηση και εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, πολύ πριν ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Η κυβέρνηση τότε μιλούσε για «παροδικό φαινόμενο», που θα έληγε πριν τα Χριστούγεννα του 2021! Σήμερα, 12 μήνες μετά οι Έλληνες υποφέρουν ενώ η κυβέρνηση μοιράζει επιδόματα ντροπής, πληρωμένα από τους φόρους των Ελλήνων, ενώ επιδοτεί πολλαπλάσια τα καρτέλ της ενέργειας με δημόσιο χρήμα.

Αποδεικνύεται πλέον ότι η κυβέρνηση δεν είναι «ανίκανη» να αντιμετωπίσει τις ανατιμήσεις. Αντίθετα τις προκαλεί, για να συνεχίσει την ληστεία των Ελλήνων προς όφελος ολιγαρχών και «καρτέλ».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Απόρριψη υποψηφίων “Νέων Αγροτών” ύστερα από ετεροχρονισμένους ελέγχους τεχνικών προδιαγραφών καλλιέργειας μανιταριών έτους 2022
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΥΠ.ΕΞ.