ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΛΥΣΗΣ”. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΛΥΣΗΣ”. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Τα τεκταινόμενα στην σύνοδο κορυφής και η πανικόβλητη ανακοίνωση του γερμανού υπουργού Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ, καταδεικνύουν την αυτοκτονική πολιτική της ΕΕ στο ενεργειακό και την εξαπάτηση των Ελλήνων από την κυβέρνηση που αρνήθηκε να πάρει μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης. Ο υπεύθυνος για το ότι η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στον ενεργειακό πληθωρισμό, έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία.

Πλέον, οι σοβαρές χώρες επανεκκινούν τα λιγνιτικά εργοστάσια, μειώνουν φόρους, χτυπούν την κερδοσκοπία, εφαρμόζουν το πλέγμα ενεργειών που εδώ και χρόνια έχει προτείνει η Ελληνική Λύση. Εάν η κυβέρνηση μας είχε ακούσει, σήμερα οι Έλληνες θα είχαν το φθηνότερο ρεύμα και η Ελλάδα θα ήταν ενεργειακά αυτάρκης εξοικονομώντας δισεκατομμύρια ευρώ.

Η Ελληνική Λύση από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει ότι η λύση για την ενεργειακή κρίση δεν θα είναι «ευρωπαϊκή», αλλά μόνον ελληνική και σήμερα δικαιώνεται για πολλοστή φορά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η DZ BANK ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Επόμενο άρθροΜαρία Αθανασίου – Διαρκής επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων 24/06/2022