ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ “ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟ ΜΠΟΡΕΛ”

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ “ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟ ΜΠΟΡΕΛ”

Ο Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και της ομάδας του ECR, Εμμανουήλ Φράγκος Φραγκούλης με κοινή επιστολή 20 Ευρωβουλευτών απευθύνεται προς τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Ζοζέπ Μπορέλ, καταδικάζοντας την αυθαίρετη πολιτική, χωρίς λογοδοσία στην Ευρωβουλή.

Ο Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ καλεί τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ να ευθυγραμμιστεί απόλυτα με τις εθνικές και ευρωπαϊκές θέσεις, ειδικά στα θέματα των σχέσεων με της Ένωσης με την Τουρκία. Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωβουλή έχει σκληρά ψηφίσματα κατά της Τουρκίας, ζητώντας σκληρές κυρώσεις, την ώρα που o Αντιπρόεδρος Ζοζέπ Μπορέλ διεκδικεί τη θέση του έμπιστου της Άγκυρας στις Βρυξέλλες.

Ο Έλληνας Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, τους τελευταίους μήνες με σειρά παρεμβάσεων, κατόρθωσε να σταματήσει αθέμιτες – φιλότουρκες συμπεριφορές υψηλόβαθμων στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τις προηγούμενες ημέρες η Κομισιόν «άδειασε» τη φιλότουρκη σύμβουλο του Μπορέλ, κυρία Νάταλι Τότσι και την κάλεσε να συμμορφωθεί με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του κανονισμού υπηρεσιακής κατάστασης της ΕΕ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε ΖΟΖΕΠ ΜΠΟΡΕΛ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ “ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΙΕΘΝΩΣ”
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ