ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ!

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για το τι θα συζητηθεί στη Σύνοδο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας με την Τουρκία, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει ότι «συμφωνεί» με τον ελληνοτουρκικό διάλογο!

Η αξιωματική αντιπολίτευση αντί να ζητά «Ανοιχτές πόρτες» στην έλευση του φασίστα Ερντογάν που εξοντώνει αθώους εντός και εκτός Τουρκίας ενώ απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα, θα έπρεπε να απαιτεί να μην έλθει στην Ελλάδα.

Αποδεικνύεται πλέον ότι η Ν.Δ. σε συνεργασία με τον ΣυΡιζΑ και το ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζεται για «υποχωρήσεις» που υπερβαίνουν τα όρια της εθνικής μειοδοσίας.

Μόνον η Ελληνική Λύση έχει απαιτήσει ξεκάθαρα την απαγόρευση εισόδου του βάρβαρου δικτάτορα στην Ελλάδα και την έναρξη ενεργειών για την διεκδίκηση των Ελληνικών Εθνικών Δικαιωμάτων (Ίμβρος, Τένεδος, αποχώρηση Τουρκικού στρατού και εποίκων από την Κύπρο κλπ) και όχι την εκχώρηση τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Σοβαρά προβλήματα από τη μη υλοποίηση των προγραμμάτων “Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security)” των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ