ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ” ΓΛΩΣΣΑΣ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ” ΓΛΩΣΣΑΣ

Έπειτα από την παρέμβαση της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου ο οποίος και έδωσε στον Εισαγγελέα ΑΠ κ. Ντογιάκο τα ατράνταχτα νομικά επιχειρήματα προκειμένου να ακυρωθεί η αναγνώριση του Κέντρου «ψευδομακεδονικής» Γλώσσας στη Φλώρινα, η Εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ανακοπή κατά της απόφασης αναγνώρισης του.

Μακριά από τις κάμερες και χωρίς τυμπανοκρουσίες, για άλλη μια φορά η Ελληνική Λύση ενήργησε αποφασιστικά, θεσμικά, και κυρίως αποτελεσματικά, προασπίζοντας για πολλοστή φορά τα εθνικά συμφέροντα.

Η απόφαση της Εισαγγελέως πρωτοδικών Φλώρινας υιοθετεί πλήρως την επιχειρηματολογία την οποία ο Κυριάκος Βελόπουλος παρέθεσε στον Ισίδωρο Ντογιάκο κατά την συνάντησή τους, υποβάλλοντας το σχετικό υπόμνημα. Επιβεβαιώνει μάλιστα την πάγια θέση της Ελληνικής Λύσης ότι δεν υφίσταται καμμία «μακεδονική» γλώσσα πλην της ελληνικής, καμμιά «μακεδονική» εθνότητα, πλην της ελληνικής.

Η Ελληνική Λύση θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα ιερά και όσια του έθνους, αδιαφορώντας για τους μειοδότες και τους πατριδοκάπηλους που εξακολουθούν να «αλυχτούν» για τα μικροσυμφέροντα τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Real FM 97,8 07/01/2023
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΝΕΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ