ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΝΕΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΝΕΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ

Η προκλητική ενέργεια της Υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας Όλτα Τζάτσκα, η οποία έθεσε εμμέσως θέμα «τσάμηδων», λίγες μόλις εβδομάδες έπειτα από την «καταστροφική» επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αλβανία, επιβεβαιώνει την ανικανότητα της ΝΔ να προασπίσει τα εθνικά μας συμφέροντα.

Η κυβέρνηση πλέον δε νομιμοποιείται να υπογράψει οποιαδήποτε συμφωνία, διότι όλες οι ενέργειες της δημιουργούν μακροπρόθεσμους κινδύνους για τα εθνικά μας θέματα. Από την μη επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία, την «μειωμένη επήρεια» που απεδέχθη στις συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο, την διάρρηξη των σχέσεων με τη Ρωσία, την ακύρωση του East Med, την υιοθέτηση της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών, τις μυστικές επαφές με το.ψευδοκράτος του Κοσόβου και τις επικίνδυνες ενέργειες αναφορικά με τα κλεμμένα Γλυπτά του Παρθενώνα, ήλθε και το «φιάσκο» με την Αλβανία.

Η Ελληνική Λύση καλεί την κυβέρνηση να απαιτήσει άμεσα πολεμικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις για τις θηριωδίες των ναζί Τσάμηδων κατά την Γερμανική κατοχή ως βασική προϋπόθεση οποιασδήποτε «συμφωνίας» με την Αλβανία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ” ΓΛΩΣΣΑΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΩ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ