Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική Δελτία Τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ “ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ” ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ “ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ” ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ “ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ” ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η συνάντηση Μητσοτάκη με την αρμόδια ευρωπαία επίτροπο Ίλβα Γιόχανσον με πρόσχημα την «διεθνοποίηση» του μεταναστευτικού, αποτελεί άλλον έναν κρίκο στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης.

Η Ελληνική Λύση υπενθυμίζει ότι η επαίσχυντη τροπολογία για την νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών, ήρθε αμέσως μετά την «άλλη συνάντηση» Μητσοτάκη – Σολτς, κατ’ απαίτηση της Γερμανίας.

Όταν η Ν.Δ. μιλά για «διεθνοποίηση» του μεταναστευτικού, εννοεί την μετατροπή της Ελλάδας σε «αποθήκη» παράνομων μεταναστών, προς όφελος των ισχυρών «εταίρων».

Η Ελληνική Λύση θα σταθεί εμπόδιο στο εθνοκτόνο σχέδιο «αντικατάστασης πληθυσμού», που έχουν εκπονήσει οι καθ’ ομολογίαν «αντινατιβιστές» της κυβέρνησης.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Αρνητική απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας για τα ΥΑΠ στο Λασίθι
Επόμενο άρθροΘέμα: Τουρκική εταιρεία μεταφοράς επιβατών κατέχει το απόλυτο μονοπώλιο της οδικής συνδέσεως Ξάνθης-Κομοτηνής-Αλεξανδρουπόλεως-Κωνσταντινουπόλεως