Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική Δελτία Τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 1η ΜΑΪΟΥ 2025

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Όλοι όσοι οδήγησαν την Ελλάδα στην φτωχοποίηση και τους Έλληνες στην πείνα, σήμερα υποκριτικά θα μιλήσουν για το μήνυμα της πρωτομαγιάς. Εμείς θα μιλήσουμε για το νόημα, το οποίο είναι αυτονόητο. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα υπόλοιπα συστημικά κόμματα, οδήγησαν τους Έλληνες εργαζόμενους, μισθωτούς, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες, όλη δηλ. την ελληνική κοινωνία, στο γκρεμό της πείνας και της δυστυχίας. Θα τους απαντήσουμε με τους στίχους του Βάρναλη, σε παράφραση πάντα, διότι για εμάς ο φτωχός Έλληνας πολίτης είναι πάνω απ’ όλους και πάνω απ’ όλα. «…Πιότερο, αν είσαι του λαού ξωμάχος, χερομάχος, φτωχόπαιδο, που αθέλητα σε βάλαν να καρφώσεις τον αδερφό σου αντίκρα σου, με μάνα εσύ και ‘κείνος. Ετούτ’ η μάντρ’ αγνάντια σου το σύνορο του κόσμου.…». Τη φτώχεια και την πείνα θα την σπάσουμε από κοινού, με αγώνα, σχέδιο και δουλειά υπέρ των φτωχών Ελλήνων πολιτών και όχι των ολιγαρχών, όπως κάνουν όλα τα συστημικά κόμματα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ “ΜΕΘΟΔΟ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ”