ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, Η ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, Η ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Το έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού που αγγίζει πλέον τα 12 δις για το επτάμηνο, επιβάλλει την ριζική στροφή της οικονομίας στον εθνικό προστατευτισμό, τον οικονομικό πατριωτισμό και την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδος.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις έγκαιρα, διαβλέποντας τις μακροχρόνιες στρεβλώσεις της ελληνικής οικονομίας που εντάθηκαν με την πανδημία. Είναι αδιανόητο ακόμα και σήμερα έχω να συνεχίζονται ανεξέλεγκτες οι εισαγωγές σε ανταγωνιστικά για την ελληνική παραγωγή προϊόντα, και οι όποιες ενισχύσεις να κατευθύνονται σε μια μαύρη τρύπα προς όφελος αεριτζήδων και αντί παραγωγικών δομών.

Η Ελλάς από άβουλος καταναλωτής εξωχώριων προϊόντων μπορεί και πρέπει να μετατραπεί σε πλουτοπαραγωγική δύναμη, καθώς διαθέτει αστείρευτες δυνατότητες πρωτογενούς παραγωγής, τεράστιο πλούτο σε πρώτες ύλες, ανώτερο επίπεδο έμψυχου δυναμικού και δημιουργική ευφυΐα που οι κυβερνήσεις διαχρονικά κρατούν σε καταστολή προς όφελος μεσαζόντων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ