ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ επιδίδονται σε μία τεχνητή αντιπαράθεση, αναφορικά με το χρονικό εύρος της διερεύνησης των υποκλοπών κατά πολιτικών προσώπων που θα εξετάσει η αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Άλλη μία απόδειξη ότι τα τρία κόμματα εργαλειοποιούν ακόμα και το σκάνδαλο των υποκλοπών για να εξυπηρετήσουν το κομματικό τους συμφέρον και όχι για να προασπίσουν το Έθνος και το πολίτευμα.

Στο μόνο που «συμφωνούν» ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι η μη διερεύνηση του τεράστιου σκανδάλου παρακολούθησης 17 ελλήνων πολιτικών, το οποίο έχουν τεκμηριώσει τόσο οι αμερικανικές διωκτικές αρχές όσο και δύο μεγάλοι οργανισμοί του εξωτερικού.

Η Ελληνική Λύση είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει καταγγείλει την συγκεκριμένη υπόθεση κατασκοπείας εις βάρος της Ελλάδας και θα επιμείνει μέχρι τέλους στην πλήρη διαλεύκανση της. Η Ελληνική Λύση υπηρετεί το εθνικό συμφέρον και μόνον αυτό.

Τα κόμματα που «κρύβονται» πίσω από ημερομηνίες, έχουν «ημερομηνία λήξεως».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ