ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΝΕΟ ΠΛΗΓΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΟ ΠΛΗΓΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ

Η κατάργηση της απ’ ευθείας επιδότησης στα πρατήρια για το πετρέλαιο κίνησης, επιφέρει άλλο ένα χτύπημα στην πραγματική οικονομία.

Την ώρα που η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στον ενεργειακό πληθωρισμό, η Ν.Δ. αντί να μειώσει τους φόρους στα καύσιμα, οδηγεί την τιμή του πετρελαίου κίνησης υψηλότερα ακόμα και από αυτή της αμόλυβδης βενζίνης. Επηρεάζοντας με αυτόν τον τρόπο δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Με την ενέργεια αυτή, αυξάνεται το κόστος λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας, γεγονός που θα επιφέρει νέες ανατιμήσεις στο σύνολο των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Έχουμε πλέον να κάνουμε με μία οργανωμένη «καταλήστευση» των πολιτών με τα φορολογικά έσοδα να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, επειδή η ΝΔ διατηρεί αμετάβλητη την φορολογία επί των αυξημένων τιμών λόγω του πληθωρισμού.

Είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση δεν λειτουργεί υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων, αλλά υπέρ του «καρτέλ» της ενέργειας που βλέπει τα κέρδη του να πολλαπλασιάζονται.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ IGB
Επόμενο άρθροΚομνηνός Γεώργιος, Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου – Ο σύλλογος Φιλομήλα τίμησε τον Τομεάρχη Πολιτισμού της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για την προσφορά του