ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΔΕΙΧΝΕΙ «ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ»

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΔΕΙΧΝΕΙ «ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ»

Σε νέες του δηλώσεις ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απειλεί να επαναλάβει το έγκλημα της γενοκτονίας των Ελλήνων της Ιωνίας, 100 χρόνια μετά. Έχει μάλιστα το θράσος να «καταδικάζει» τις επισκέψεις των Ελλήνων πολιτικών στα νησιά του Αιγαίου, όταν ο υπουργός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου επισκέπτεται παράνομα την κατεχόμενη Κύπρο.

Την ίδια στιγμή ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ χαρακτηρίζει την Τουρκία ως το «μεγαλύτερο θύμα της τρομοκρατίας», προσβάλλοντας τα εκατομμύρια θύματα της τουρκικής τρομοκρατίας.

Η ανυπαρξία της κυβέρνησης και ειδικά του υπουργείου εξωτερικών, επιτρέπουν στους βαρβάρους Τούρκους όχι μόνο να απειλούν ανοιχτά την πατρίδα μας με την διάπραξη νέων γενοκτονιών, αλλά και στους «συμμάχους» να διαστρεβλώνουν «βάρβαρα» την πραγματικότητα.

Είναι άλλωστε ο ίδιος ο Νίκος Δένδιας που επιτρέπει την παραχάραξη της ίδιας της συνθήκης της Λωζάνης από τους Τούρκους, η οποία πουθενά δεν «απαγορεύει» την παρουσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στα νησιά του Αιγαίου.

Ευτυχώς για την Ελλάδα και τους Έλληνες, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα δώσουν στο πεδίο της μάχης τις «απαντήσεις» που δεν τολμά να αρθρώσει η ΝΔ και οι υπουργοί της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΚΑΡ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ