ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΣ

ΤΡΙΤΗ 05 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος καθώς και οι βουλευτές του κόμματος θα παρευρεθούν στον εορτασμό των Θεοφανείων, τηρώντας τα μέτρα που αποφάσισε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

Την ώρα που η Ελλάδα χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε εθνική ενότητα και ομοψυχία, κάποιοι ως άλλοι Διοκλητιανοί, κήρυξαν τον πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας, με προεξάρχουσα φυσικά την «τρόικα εσωτερικού» (Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ). Τους καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή, να σεβαστούν τα ιερά και τα όσια του έθνους.

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Συνέντευξη στον REAL FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου 05/01/2021
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ “ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ” ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ