ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ”

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ”

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ απαιτεί από την κυβέρνηση να διασφαλίσει επιτέλους την ασφάλεια μαθητών, εκπαιδευτικών και την προστασία της δημόσιας περιουσίας.

Η ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας, με δικαίωμα παρέμβασης για οποιοδήποτε αδίκημα τελείται εντός πανεπιστημιακού χώρου αποτελεί ξεκάθαρη πρόταση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, σε αντίθεση με τα «φοβικά εφευρήματα» της Νέας Δημοκρατίας.

Αυστηροποίηση των ποινών για αδικήματα εντός εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Άσυλο για διακίνηση ιδεών και όχι άσυλο εγκληματιών και εγκληματικών ενεργειών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Αναγκαία η περιβαλλοντική μελέτη για την προστασία και την ανάδειξη του Ασωπού ποταμού στην Κορινθία
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΥΕΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ “ΣΗΜΑΝΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ NUTRI-SCORE ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ”