ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ελληνική κοινωνία συγκλονίζεται από τις λαθροχειρίες, τις οικονομικές θηριωδίες και την ασυδοσία υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησης.

Πρόκειται για την ίδια κυβέρνηση που κάλυψε τους τραπεζίτες με ακαταδίωκτο ώστε να κουρεύουν ατιμώρητοι δάνεια υπουργών, ολιγαρχών, επιτρέποντας στη ΝΔ να χρωστάει εκατομμύρια.

Είναι η ίδια κυβέρνηση της οποίας βουλευτές κατάσχουν σπίτια χαροκαμένων οικογενειών εκπροσωπώντας funds.

Ο «πρωθυπουργός των ακαταδίωκτων» πιστεύει ότι με αναρτήσεις στο Facebook θα εξωραΐσει την εικόνα σήψης και αδικίας που πληγώνει την πατρίδα και την κοινωνία.

Η Ελληνική Λύση θα καταδιώξει τους ακαταδίωκτους, για να δώσει στους Έλληνες ισονομία, δικαιώματα και ανάσα στους πραγματικά αδύναμους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΜπούμπας Κωνσταντίνος, Σέρρες – Κατάθεση στεφάνου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ