ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ: ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ελληνική Λύση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ: ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι υποκλοπές συνιστούν ένα τεράστιο σκάνδαλο το οποίο βάλλει ευθέως τόσο κατά της Δημοκρατίας, όσο και της εθνικής ασφάλειας της Πατρίδας.

Οι κύριοι Μητσοτάκης, Τσίπρας και Ανδρουλάκης, αντί να φροντίσουν για την άμεση διαλεύκανση της σκοτεινής υπόθεσης των υποκλοπών, τις εργαλειοποιούν για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη.

Η Ελληνική Λύση είναι η μόνη πολιτική δύναμη που απαίτησε την διερεύνηση της υπόθεσης κατασκοπείας κατά της Ελλάδας που ξεκίνησε το 2016, την οποία μόλις χθες «θυμήθηκε» ο πρωθυπουργός!

Αφού λοιπόν ενδιαφέρονται για την «διαφάνεια», ας ζητήσουν δικαστική συνδρομή από τις αμερικανικές αρχές, οι οποίες έχουν συλλάβει τον «εγκέφαλο» (Αβιράμ Αζάρι) της κατασκοπείας εις βάρος 17 Ελλήνων βουλευτών, οι οποίοι συμμετείχαν σε επιτροπές υψίστης εθνικής σημασίας.

Η Ελληνική Λύση πάντα μιλά με ονόματα, όχι με αοριστίες και συνωμοσιολογικές υπεκφυγές προς εσωτερική κατανάλωση.

Μητσοτάκης, Τσίπρας και Ανδρουλάκης ενδιαφέρονται για το κομματικό και όχι το εθνικό συμφέρον.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Απαράδεκτη εξαίρεση του 18ου Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας από το πρόγραμμα των “Σχολικών Γευμάτων 2022-2023”
Επόμενο άρθροΒασίλης Βιλιάρδος – Ολομέλεια 16/11/2022