ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Τα σύνορα μας δέχονται συνεχώς επιθέσεις από … “πρόσφυγες» που θέλουν να ζητήσουν άσυλο (!!) στη χώρα που επιτίθενται. Ο  στρατός μας  και η ΕΛΑΣ προσπαθούν τώρα να φτιάξουν πρόχειρους φράχτες για να τους εμποδίσουν.

Οι ευθύνες είναι προφανείς, τόσα χρόνια, για την έλλειψη προετοιμασίας στην περιοχή  και για την απουσία ενός αποτελεσματικού τείχους. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το ήθελε, γιατί είναι υπέρ των ανοικτών συνόρων, η ΝΔ δεν το έκανε, γιατί φοβόταν την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση μη φοβική, να προχωρήσει στο χτίσιμο τείχους στον Έβρο, σε επιβολή push back στα νησιά, να διατάξει τη μη  χορήγηση ασύλου σ΄αυτούς που μας επιτίθενται, ακόμα και τοποθέτηση αμυντικών ναρκών να συζητήσουμε! Απαιτείται η λήψη οικονομικών αντίμετρων- με το κλείσιμο του τελωνείου των Κήπων, ώστε να μην περνούν φορτηγά με τουρκικά εμπορεύματα!

Επιτέλους χρειάζονται δράσεις κι όχι συσκέψεις!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ “ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ” ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Επόμενο άρθροΟ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τα έλεγαν τόσα χρόνια