ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Ελληνική Λύση

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Με ικανοποίηση αλλά και έντονο προβληματισμό ενημερωθήκαμε από το γραφείο του πρωθυπουργού ότι αποφάσισε να δει τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ικανοποίηση γιατί μετά από πάρα πολύ καιρό πράττει το αυτονόητο να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και προβληματισμό γιατί δεν κάνει το πρέπον, να γίνει δηλαδή πραγματική σύσκεψη πολιτικών αρχηγών και την αποφεύγει. Εδώ λοιπόν λέμε τα εξής: ο Έλληνας πρωθυπουργός ή έχει συμφωνήσει προκαταβολικά κάποια πράγματα και δεν θέλει να διαρρεύσουν ή είναι αποφασισμένος να πάει μόνος του μέχρι τέλος για ένα θέμα που είναι εθνικό και δεν είναι προσωπικό.

Εμείς ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ζητούμε από τον πρωθυπουργό α) επίκληση από τον ίδιο του άρθρου 42 της Ε.Ε, β) σύγκληση του ΚΥΣΕΑ για να αποφασιστούν οι κανόνες ή όχι εμπλοκής από τους στρατιωτικούς, γ) πραγματική σύσκεψη πολιτικών αρχηγών και δ) και το σημαντικότερο για εμάς, να πετύχει ο ίδιος με δική του πρωτοβουλία την εθνική ομοψυχία χωρίς καμία διάθεση προσωπικής προβολής και κυρίως διάρρηξης του εθνικού μας ιστού.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Έλληνες ναυτικοί εγκλωβισμένοι μεσοπέλαγα για μήνες λόγω κορωνοϊού”
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΦΙΛΟΥΣ” ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ 20 ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ