Εμμανουήλ (Φραγκούλης) Φράγκος – Συνάντηση με εκπροσώπους της Κοινότητας Αρμενίων Θεσσαλονίκης

Ο Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ και της ομάδας του ECR, Εμμανουήλ (Φραγκούλης) Φράγκος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αρμενίων Θεσσαλονίκης, κ. Αρθούρο Αμπραχαμιάν, τον εκπρόσωπο του Κεντρικού Συμβουλίου της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής στη Βόρειο Ελλάδα, κ. Γκάρο Ναδιάν και τους εκπροσώπους της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής στη Θεσσαλονίκη, κ.κ. Μπεντρός Χαλατζιάν και Τιγκράν Μπολετζιάν.

Βασικά θέματα της σημερινής συνάντησης ήταν η πρόσφατη εισβολή των Αζέρων στο Ορεινό Καραμπάχ, αθετώντας την κατάπαυση του πυρός μεταξύ των επιτιθέμενων Αζέρων και των αμυνόμενων Αρμενίων, σχολιάζοντας περαιτέρω κι ανταλλάσσοντας τις κοινές μας απόψεις για τη νέα γεωπολιτική κατάσταση που διαμορφώνεται συνολικά.

Οι διαχρονικά καλές σχέσεις Ελλήνων κι Αρμενίων, βασισμένες στους κοινούς μας πολιτιστικούς, θρησκευτικούς και ιστορικούς δεσμούς, αποτελούν βασικό συμμαχικό πυλώνα και για τις δύο χώρες και πρέπει να κατέχουν πρωτεύουσα σημασία για τη διατήρηση και την πρόοδο του κοινού μας ιστορικού κεκτημένου.

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Βιλιάρδος – Σχολιασμός του κ. Γεωργιάδη περί ημιμάθειας και απάντηση σε αυτό 04/04/2022
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΘΗΡΙΩΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ