Γιγουρτάκης Μιχαήλ, Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας – Κατάθεση στεφάνου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο εκπρόσωπος και επικεφαλής Νεολαίας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ κ. Γιγουρτάκης Μιχαήλ κατέθεσε στεφάνι στην Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων (Πλατεία Ηρώων) στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ πρώτη στις επάλξεις, πρώτη στους αγώνες, πρώτη στην προσπάθειά της εθνικής ανάτασης και της προστασίας του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας. Έτσι και την 25η Μαρτίου διπλή γιορτή του έθνους και της Ορθοδοξίας βρέθηκε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας για να αποτίσει φόρο τιμής στους αγωνιστές του 1821 και στην προσπάθειά τους να απελευθερώσουν το έθνος.

Αυτοί οι αγωνιστές άξιοι πρόγονοι είναι για όλους τους Έλληνες ο φάρος Ο φωτεινός στην προσπάθειά μας να ξανακάνουμε την Ελλάδα μεγάλη.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ πιστή στις αρχές σήμερα διπλή γιορτή του έθνους και της Ορθοδοξίας της ένωσε τη φωνή της με τη φωνή των Ελλήνων φωνάζοντας ζήτω η Ελλάδα ζήτω το έθνος Ζήτω η 25η Μαρτίου Σε κάθε γωνιά της χώρας καταθέτοντας στεφάνι στους ήρωες.

Προηγούμενο άρθροΚαμπούρης Φίλιππος, Δήμος Αμαρουσίου – Κατάθεση στεφάνου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
Επόμενο άρθροΚαρακατσάνης Δημήτριος, Μέγαρα – Κατάθεση στεφάνου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου