Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2026
Αρχική Δελτία Τύπου Η απόσυρση των Patriot από την Κάρπαθο αποδεικνύει ότι ο Μητσοτάκης είναι...

Η απόσυρση των Patriot από την Κάρπαθο αποδεικνύει ότι ο Μητσοτάκης είναι έρμαιο του Ερντογάν

ΚΥΡΙΑΚΗ 23  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η απόσυρση των Patriot από την Κάρπαθο αποδεικνύει ότι ο Μητσοτάκης είναι έρμαιο του Ερντογάν

Ο πρωθυπουργός που δήλωνε τον Μάρτιο ότι «δεν διαπραγματεύεται με κανέναν την διάταξη των αμυντικών μας δυνάμεων», απέσυρε σήμερα το πρωί τους Patriot από την Κάρπαθο με πρόσχημα την… «Ιρανική απειλή», ενώ συνεχίζεται η παραμονή της έτερης συστοιχίας στην σύμμαχο της Τουρκίας, Σαουδική Αραβία!

Για άλλη μία φορά δικαιώνεται η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρος της Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος είχε προκαλέσει τον πρωθυπουργό να δεσμευτεί ότι η συστοιχία θα παραμείνει στην Κάρπαθο, επισημαίνοντας ότι για άλλη μια φορά ο Κ. Μητσοτάκης θα υποχωρούσε άτακτα μπροστά στις πιέσεις του Ερντογάν, βλάπτοντας βάναυσα την εθνική ασφάλεια της Ελλάδος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στις «δηλώσεις ικανοποίησης» Μητσοτάκη αναφορικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές
Επόμενο άρθροΓια τον οδικό χάρτη που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός