Η Ελληνική Λύση ξανά στόχος του «Μνημονιακού Τόξου», μέσω διατεταγμένων ΜΜΕ

Φαίνεται πως το «Πρώτο Θέμα» έχει αναλάβει «κατ’ αποκοπή» τις επιθέσεις εναντίον της Ελληνικής Λύσης, τοποθετώντας στο στόχαστρο κυρίως τον πρόεδρο και ιδρυτή της. Ενδεχομένως εκτελεί συμβόλαιο διασυρμού και δολοφονίας του κόμματος, μάλλον όχι αφιλοκερδώς – κρίνοντας από το ότι οι επιθέσεις έχουν πλέον εβδομαδιαία συχνότητα, ενώ εντείνονται όταν οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τη δυναμική ανοδική πορεία της Ελληνικής Λύσης, όπως πρόσφατα του ΣΚΑΙ στο 3,5% από αμελητέο ποσοστό πριν, ή η κατωτέρω στο 3,9% της πολύ πιο αντικειμενικής Interview (από 3,8% προηγουμένως και την πέμπτη θέση στη Βουλή).

Αφού λοιπόν προηγήθηκαν τετρασέλιδα στην κυριακάτικη εφημερίδα, με επαναλήψεις στη διαδικτυακή της έκδοση, με προσβλητικό περιεχόμενο, με ύφος γραφής «τραμπούκου» και με τους «πεζοδρομιακούς τίτλους» που συνηθίζει (για παράδειγμα «το νέο μαντζούνι της ακροδεξιάς», όταν η παράταξη έχει το πιο δημοκρατικό πρόγραμμα σε σχέση με όλα τα άλλα διεφθαρμένα κόμματα που χρεοκόπησαν και ξεπουλούν την Ελλάδα, μαζί με τη Μακεδονία), σήμερα έχουν σειρά οι ψεύτικες επιστολές του Ιησού – για τις οποίες όμως έχει δώσει σωστές, απόλυτα τεκμηριωμένες εξηγήσεις ο κ. Βελόπουλος άπειρες φορές.

Περαιτέρω η εφημερίδα, επικαλούμενη τον Επίσκοπο Αμορίου Νικηφόρο, το βιογραφικό του οποίου είναι εδώ (πηγή), γράφει τα εξής:

«Όποιος εμπορεύεται ή καπηλεύεται ιερά κειμήλια και μυθώδεις διηγήσεις του Χριστού, των οποίων η πλαστότητα είναι προφανής, δεν ανήκει στο πλήρωμα της Εκκλησίας» επισημαίνει ο Επίσκοπος Αμορίου Νικηφόρος. Η Εκκλησία κατηγορεί τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης ότι, επικαλείται πλαστά κειμήλια και ψευδή στοιχεία για προεκλογική καπηλεία εις βάρος των απλών ανθρώπων“.

Εν προκειμένω, είναι σαφής η διαστρέβλωση που επιχειρείται. Φυσικά όχι από τον Επίσκοπο, τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα, ενώ δεν ανέφερε καθόλου το όνομα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, αλλά από το Πρώτο Θέμα – στην τελευταία αυθαίρετη πρόταση που έχουμε υπογραμμίσει, για την οποία θεωρούμε πως έχει ποινικές ευθύνες.

Η διαστρέβλωση αφορά τη δήθεν επίκληση «πλαστών κειμηλίων και ψευδών στοιχείων για προεκλογική καπηλεία εις βάρος των απλών ανθρώπων από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης» – αφού είναι ξεκάθαρο πως (α) στις φωτοτυπίες των χειρογράφων αναφέρθηκε πολλά χρόνια πριν ο κ. Βελόπουλος, (β) σταμάτησε αμέσως από τότε να το κάνει, αντιλαμβανόμενος τις παρερμηνείες που θα μπορούσαν να υπάρξουν και (γ) χρησιμοποιείται σήμερα το βίντεο του εις βάρος του κόμματος για ακριβώς το αντίθετο – για να καπηλευθούν οι πολέμιοι της Ελληνικής Λύσης τους πολύ περισσότερους από 240.000 ψηφοφόρους πλέον του μοναδικού πατριωτικού δημοκρατικού κόμματος στην Ελλάδα, με ρεαλιστικό πρόγραμμα εξόδου της από την κρίση, με στελέχη ικανά να το εφαρμόσουν και με στόχο την ανάκτηση της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Η Εκκλησία βέβαια και ο σεβαστός Επίσκοπος δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζουν πώς, με ποιον τρόπο δηλαδή θα χρησιμοποιούνταν όλα αυτά από το «Πρώτο Θέμα» – ούτε από τα υπόλοιπα ΜΜΕ που συνηθίζουν να κυκλοφορούν τις «κουτσομπολίστικες ειδήσεις» απλά αντιγράφοντας τες. Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι πως εμείς πιστεύουμε στο Θεό, στην Ορθοδοξία, στην Εκκλησία, στην Πατρίδα, στην Οικογένεια και στους Έλληνες –  ενώ τα συγκεκριμένα ΜΜΕ μόνο στα χρήματα και στα ιδιοτελή τους συμφέροντα.

Οφείλουμε πάντως να υπενθυμίσουμε εδώ πως μόνο ο κ. Κ. Μητσοτάκης, ο μελλοντικός αρχηγός του «Μνημονιακού Τόξου», δήλωσε πως  η Ελληνική Λύση δεν πρέπει να μπει στη Βουλή – την εξομοίωσε με τη Χρυσή Αυγή και την καταδίκασε μόνος του ως μη συνταγματικό κόμμα, χωρίς να χρειάζεται καμία δικαστική απόφαση. Εάν αυτό δεν είναι φασιστικό δείγμα, όπως άλλωστε οι επιθέσεις των όποιων διατεταγμένων ΜΜΕ, τότε αλήθεια τι άλλο είναι;

Κλείνοντας, οφείλουμε να αναφέρουμε ξανά πως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς, καθώς επίσης πως η Ελληνική Λύση είναι μία ήρεμη δύναμη, χωρίς ίχνος αλαζονείας όπως τα άλλα κόμματα, ενώ είναι το μοναδικό που διαθέτει κοινή λογική – αυτό δηλαδή που απαιτείται για τη σωστή διακυβέρνηση της χώρας. Επίσης πως εκείνος που αποφασίζει τελικά δεν είναι ούτε τα κόμματα, ούτε οι μισθοφόροι τους, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε οι δημοσκοπήσεις – αλλά ο λαός που πιστεύουμε πως θα δώσει στην Ελληνική Λύση τη θέση που της αξίζει, για να οδηγήσει την πατρίδα μας στην έξοδο από την κρίση.

Την τρίτη θέση, την τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ψηφίζοντας «Ελλάδα» δηλαδή, επειδή έτσι θα μπορέσει να προσφέρει η Ελληνική Λύση πολύ περισσότερα – όπως το να ακυρώσει αμέσως την ενδοτική και κατάπτυστη συμφωνία με τα Σκόπια, η οποία είναι έτσι και αλλιώς νομικά άκυρη ακόμη και σύμφωνα με την Καθημερινή (πηγή), με την οποία παραδόθηκε το όνομα της Μακεδονίας μας και που η ΝΔ θέλει δυστυχώς να διατηρήσει, με τις απίστευτα δειλές υπεκφυγές της.

Προηγούμενο άρθροΗ Ελληνική Λύση είναι μονόδρομος – στόχος μας είναι η 3η Εντολή
Επόμενο άρθροΠυρ ομαδόν κατά της Ελληνικής Λύσης. Ντροπή!