Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ παρούσα στην Αιμοδοσία Αστυνομικών Πειραιά

Νικόλαος Σούτας

Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Νικόλαος Σούτας παρευρέθη στην εθελοντική Αιμοδοσία Αστυνομικών Πειραιά που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου στο αμφιθέατρο της διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά.

Η εθελοντική Αιμοδοσία διοργανώθηκε από τον Σπυρίδων Λιότσο, πρόεδρο της ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά και από τον πρόεδρο Σταύρο Μπαζακο, από το Διεθνές τμήμα Αστυνομικών Πειραιά και Νήσων (ΙΡΑ). Την αιμοληψία έκανε το κρατικό Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ.

Ο κ. Νικόλαος Σούτας αφού συνομίλησε με τους Αστυνομικούς ακούγοντας τα προβλήματα τους έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Παρευρέθηκα στην εθελοντική Αιμοδοσία στην Αστυνομική Διεύθυνση του Πειραιά στηρίζοντας στην πράξη τον κρίκο αλληλεγγύης ανάμεσα στον Πολιτικό, τον Αστυνομικό και τον Πολίτη του Πειραιά.

Δίνοντας δέκα λεπτά από το χρόνο μας τόσο εγώ όσο και τα μέλη και οι φίλοι της ΕΛ.ΑΣ. που είναι σήμερα παρών δείχνουμε ότι δεν είναι μόνοι τους.

Όσο για την διεξαγωγή της Αιμοδοσίας έγιναν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στους εθελοντές αιμοδότες εφαρμόζοντας τα καινούρια μέτρα λόγω τής πανδημίας του COVID – 19.”

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Αίτημα των Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών Χορού Θεσσαλονίκης για την διενέργεια πτυχιακών εξετάσεων στην πόλη τους”
Επόμενο άρθροΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ παρούσα στην ιστορική επέτειο της Μάχης της ΒΕΡΓΑΣ -ΔΙΡΟΥ