Τετραήμερη επίσκεψη κλιμακίου της Ελληνικής Λύσης στην Κρήτη 04-07/04/2024

Στην Κρήτη περιόδευσε ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης), συνοδεία στελεχών και πολιτευτών του κόμματος, από την Πέμπτη 4 Απριλίου έως και την Κυριακή 7 Απριλίου 2024.

Την Πέμπτη ο κος Φράγκος επισκέφθηκε τα Χανιά, όπου είχε συνάντηση με μέλη και πολιτευτές του κόμματος και στη συνέχεια περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Ο κ. Φράγκος παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου κατά την παρουσία του στην πόλη:

Την Παρασκευή ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης μετέβη στο Ηράκλειο όπου είχε συνάντηση με μέλη του κόμματος και πολιτευτές και επισκέφθηκε το εμπορικό κέντρο της πόλης, όπου συζήτησε με τους πολίτες για τα προβλήματα της περιοχής.

Κατά την επίσκεψη στο Ηράκλειο ο κος Φράγκος απηύθυνε χαιρετισμό στην παρουσίαση του βιβλίου «Γιαβόλ» του κ. Γιώργου Χαρβαλιά:

Το Σάββατο η Ελληνική Λύση ήταν το Ρέθυμνο όπου μετά από την συνάντηση με μέλη του κόμματος και πολιτευτές, ακολούθησε επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο της πόλης, όπου συζήτησε με τους πολίτες για τις θέσεις της Ελληνικής Λύσης για όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Ο κος Φράγκος μετέβη και στον Αγ. Νικόλαο όπου περιόδευσε στα καταστήματα της πόλης.

Τέλος, την Κυριακή ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης επισκέφθηκε την Ιεράπετρα, όπου ο κος Φράγκος περιόδευσε με στελέχη του κόμματος τα καταστήματα της πόλης.

Η αγάπη που δεχτήκαμε ήταν μεγάλη και ευχαριστούμε τους πολίτες των περιοχών αυτών έναν έναν. Παραμένουμε δίπλα στους πολίτες και η φωνή τους σε βουλή και ευρωβουλή.

Στιγμές από την επίσκεψη της Ελληνικής Λύσης στην Κρήτη:

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ “ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ” ΨΕΥΔΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Επόμενο άρθροΘέμα: Έρμαιες εκατοντάδες γυναίκες με γυναικολογικό καρκίνο λόγω παύσης της Μονάδας Βραχυθεραπείας του Γ.Ν.Α “Αλεξάνδρα”