Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δίνει ηχηρό παρόν και στην Ευρωβουλή!

Λίγους μήνες μετά την εκλογή του Ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης στο Ε.Κ. κ. Εμμανουήλ Φράγκου, και όλοι αντιλήφθηκαν ότι έχουν να κάνουν με ένα πολλά υποσχόμενο πολιτικό. Μέλος της πολιτικής ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR) εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και μέσα από μια άριστη συνεργασία με την πολιτική του ομάδα, γνωστοποιεί  και επιζητεί λύσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες καθώς και όλους τους Ευρωπαίους πολίτες.

Συμμετέχει ενεργά ως κύριο μέλος στην Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου, καθώς και στην Επιτροπή Αναφορών  και Περιβάλλοντος. Του έχει προταθεί  η θέση του Αντιπρόεδρου στην αντιπροσωπεία CARIFORUM-ΕΕ, η οποία πραγματεύεται τις εμπορικές συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης  με τις χώρες της Καραϊβικής καθώς και την αναζήτηση νέων πόρων για την ενίσχυση του εμπορίου σε διάφορες Ευρωπαϊκές  χώρες.

Στόχος του κ. Μανώλη Φράγκου ,η αναζήτηση πόρων και νέων ενδεχομένως  εμπορικών σχέσεων που θα τονώσουν την οικονομία της Ευρώπης αλλά και κατ΄επέκταση της Ελλάδος.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει έναν άξιο εκπρόσωπο στην Ευρώπη, έτοιμο να δώσει όλες τις μάχες για τους Έλληνες!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ … “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”
Επόμενο άρθροΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΘΙΓΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ