Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στη συγκέντρωση των υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας

Κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ αποτελούμενο από την κα. Μαρία Αθανασίου (Βουλευτής Β2 Δυτικού τομέα Αθηνών), την κα. Σοφία Ασημακοπούλου (Βουλευτής Β Πειραιώς) και τον κ. Βαγενά Δημήτρη (Βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών), βρέθηκε την Κυριακή 20/03 στη συγκέντρωση των υγειονομικών στην Πλατεία Συντάγματος δηλώνοντας, για ακόμα μια φορά, την συμπαράσταση του κόμματος στο δίκαιο αγώνα τους.

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης έχει ανακοινώσει πως οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα βρεθούν σύντομα εκτός ΕΣΥ σε περίπτωση που δεν δεχθούν να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19 και ως αντίδραση οι υγειονομικοί ξεκίνησαν δυναμικές κινητοποιήσεις, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση της χώρας. Κοινό αίτημα των υγειονομικών είναι η άρση της υποχρεωτικότητας και η ατομική επιλογή στον εμβολιασμό.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ εκφράζει την απόλυτη συμπαράσταση της στους αγωνιζόμενους υγειονομικούς, που αντί να επιβραβεύονται για τον τιτάνιο αγώνα τους εντός ΕΣΥ, αντιμετωπίζουν την εκδικητική πολιτική της ΝΔ.

Προηγούμενο άρθροΚώστας Χήτας – Ομιλία στη βουλή για τη διαφθορά και τις προκλητικές δηλώσεις υπουργών της ΝΔ 22/03/2022
Επόμενο άρθροΒασίλης Βιλιάρδος – Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων 22/03/2022