Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στην επιμνημόσυνη δέηση που έγινε στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης

Ο Πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Πολιτισμού της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ κ. Κομνηνός Γεώργιος εκπροσώπησε το κόμμα στην επιμνημόσυνη δέηση που έγινε στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

138 αστυνομικοί πλήρωσαν με το αίμα τους, μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μας που λέει και ο εθνικός μας ύμνος, στην προσπάθεια τους να συλλάβουν κακοποιά στοιχεία.
Η επιμνημόσυνη δέηση γίνεται κάθε χρόνο στη μνήμη τους το πρώτο ψυχοσάββατο.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των 138 πεσόντων αστυνομικών υπαλλήλων και αποδεικνύει καθημερινά ότι βρίσκεται δίπλα στον αστυνομικό υπάλληλο και σε όλα τα σώματα ασφαλείας.

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΕΙ “ΝΑΙ” ΣΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΛΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ “ΟΧΙ”
Επόμενο άρθροΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ παρούσα στην μεγάλη πανελλαδική κινητοποίηση Ομοσπονδιών και Σωματείων Εργαζομένων στο Σύνταγμα