Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ παρούσα στην μεγάλη πανελλαδική κινητοποίηση Ομοσπονδιών και Σωματείων Εργαζομένων στο Σύνταγμα

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ αποτελούμενο από τις κκ. Αθανασίου Μαρία (Βουλευτής Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών) και Ασημακοπούλου Σοφία (Βουλευτής Β΄ Πειραιώς Βουλευτές), τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος κ. Φανίδη Βαγγέλη και τον Τομεάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος του κόμματος κο Χριστοδουλίδη Μιχάλη συμμετείχε στη μεγάλη πανελλαδική κινητοποίηση Ομοσπονδιών και Σωματείων εργαζομένων ενάντια στην ακρίβεια, στο κλείσιμο εργοστασίων, στις απολύσεις, στην απελπιστική κατάσταση του ΕΣΥ και ενάντια στον εργασιακά μεσαίωνα που βιώνουν χιλιάδες εργαζόμενοι υπο την απειλή απολύσεων.

Σε αυτήν την Πανελλαδική Κινητοποίηση, το παρόν έδωσαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, των Πετρελαίων και Λιπασμάτων Καβάλας, της COSCO, των Μεταλλείων Χρυσού στην Χαλκιδική, καθώς και οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ για ακόμα μια φορά δηλώνει ότι είναι εναντίον στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ και θα προσπαθήσει να σταματήσει το εγκληματικό λάθος της κυβέρνησης δίνοντας τους αγώνες της εντός και εκτός βουλής και θα στέκεται δίπλα στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στην επιμνημόσυνη δέηση που έγινε στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ