Κωνσταντίνος Μπούμπας – Επιτροπή περιφερειών 17/12/2019

Η Ελληνική Λύση εδώ και καιρό έχει κανει συγκεκριμένες προτάσεις στον Αγροκτηνοτροφικό τομέα. Μάλιστα στην τελευταία επιτροπή Περιφερειών του 2019 στην οποία εκεί συζητούνται κυρίως τα αγροκτηνοτροφικά προβλήματα η Επιτροπή έκανε αποδέκτες τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης οι οποίες θα συζητηθούν μέσα στο 2020, όπως η Γεωθερμία – Θερμοκήπια, Νέοι αγρότες – σχέδια βελτίωσης, Κτηνοτρόφοι – προστασία φυλών ζώων – αποζημιώσεις, άμεση πρόσληψη κτηνιάτρων.
Ήδη έχουν κατατεθεί αντίστοιχες ερωτήσεις από την Ελληνική λύση εδώ και καιρό όπως και για τις παράνομες ελληνοποιήσεις προϊόντων στον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης . Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν έρχεται με ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ.
Η Ελληνική Λύση επιπλέον κάνει λόγο για αλλαγή νομοθετικού πλαισίου για μικρούς, ευέλικτους παραγωγικούς συναιτερισμούς καθώς και για επενδύσεις στην τυποποίηση προϊόντων αγροδιατροφής που επενδύει η Ευρώπη πλέον μέσω ΕΣΠΑ μέχρι το 2027.
Τέλος η Ελληνική Λύση ζητά να συσταθεί μια ΑΜΙΓΩΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ! ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η Ν.Δ., ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ;
Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Ανασφάλιστα οχήματα αλλοδαπών στους ελληνικούς δρόμους”
Επόμενο άρθροΘέμα: “Τι συμβαίνει με το Δρομολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης;”