ΚΩΣΤΑΣ ΧΗΤΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ο Κώστας Χήτας, μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας, από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ελληνικής Λύσης.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, που διεξήχθη σήμερα, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, με θέμα την αστυνόμευση και την οδική ασφάλεια, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης υπογράμμισε αρχικά την ευαισθησία τόσο του Πρόεδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, όσο και όλων των βουλευτών του κόμματος και έκανε λόγο για «γενοκτονία» που συντελείται σε καθημερινή βάση στους δρόμους.

«Κάθε 3 λεπτά ένα παιδί αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο» τόνισε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, καταθέτοντας παράλληλα και την πρόταση για δημιουργία ενός σύγχρονου τηλεοπτικού σποτ προκειμένου όπως είπε «να ευαισθητοποιήσουμε κάθε Έλληνα οδηγό, με στόχο πάντα να μειώσουμε αυτόν τον βαρύ φόρο αίματος που πληρώνουμε στην άσφαλτο».

 

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Κίνδυνος απώλειας της φέτας και άλλων ελληνικών προϊόντων ως ΠΟΠ προϊόντα”
Επόμενο άρθροΚΩΣΤΑΣ ΧΗΤΑΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ