Ο Τομεάρχης Πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης Γιώργος Κομνηνός στην κοπή βασιλόπιτας και εγκαίνια των νέων γραφείων του συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου»

Ο Τομεάρχης Πολιτισμού της Ελληνικής Λύσης Γιώργος Κομνηνός παρευρέθη στα εγκαίνια των νέων γραφείων και στην κοπή βασιλόπιτας, του συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου».

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων εντός του χώρου του πρώην στρατοπέδου «Παύλου Μελά» εγκαινίασε ο σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», μαζί με το κόψιμο της βασιλόπιτας, το μεσημέρι της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου 2020.

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων και την κοπή της βασιλόπιτας έκανε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. κ. Βαρνάβας, ενώ παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι αδελφών ποντιακών σωματείων και πλήθος κόσμου.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. κ. Βαρνάβας, ευλόγησε την βασιλόπιτας και στη συνέχεια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου, που όπως είπε είναι σημαντικές για τον κόσμο της Θεσσαλονίκης.

 

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Κονδύλια που λαμβάνει και χρήματα που δαπανά ο Δήμος Ερυμάνθου Αχαΐας για τα ΑμεΑ”
Επόμενο άρθροΘέμα: “Κονδύλια που λαμβάνει και χρήματα που δαπανά ο Δήμος Μεγίστης για τα ΑμεΑ”