Περιοδεία κλιμακίου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στη Ρόδο

Κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, αποτελούμενο από τον Τομεάρχη ΒΑ Αιγαίου και Δωδεκανήσου κ. Καρακατσανη Δημήτριο και τους πολιτευτές Δωδεκανήσου, Μανούσου Ελένη, Παπουτσή Κωνσταντίνο και Ισκα Ιωάννη, επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο Γεώργιο όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα της περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου.

Το κλιμάκιο επίσης πραγματοποίησε συναντήσεις με τον αστυνομικό υποδιευθυντή Ρόδου κύριο Τσακιράκη Ιωάννη, τον πρόεδρο εργατικού κέντρου κύριο Εγγλέζο Παναγιώτη, και τον γενικό γραμματέα του εργατικού κέντρου και προέδρου οικοδόμων Ρόδου και νήσων, κύριο Τριπολίτη Νικόλαο.

Τελική στάση αποτέλεσε το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου οι εκπρόσωποι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ συνομίλησαν με τον Διοικητή του νοσοκομείου, κύριο Ρουμάνη Γρηγόριο.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών, που διεξήχθησαν σε καλό και ευχάριστο κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα όλων των κλάδων και αμφότεροι επέδειξαν πνεύμα συνεργασίας προκειμένου να βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία.

 

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ., ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ NAVTEX