Περιοδεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην Ξάνθη

110

Το Σάββατο 26/09/2019 κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ αποτελούμενο από τον Βουλευτή Α’ Ανατολικής Αττικής Αντώνη Μυλωνάκη, τον Περιφερειάρχη Βορειοανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Καρακατσάνη Δημήτριο, τον Τομεάρχη Αθλητισμού Μπάμπη (Χαράλαμπος) Παναγιωτίδη, τον Τομεάρχη Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Στεφανίδη Γεώργιο, τους Πολιτευτές Ν. Ξάνθης Κουτελίδη Κωνσταντίνο, Μπαϊρακτάρη Σωτήριο και Μυλωνά Γεώργιο, τον Πολιτευτή Α’ Θεσσαλονίκης Πέλλα Μιλτιάδη, την Υπεύθυνη Γυναικών Β. Ελλάδας και πολιτευτή Α’ Θεσσαλονίκης Αικατερίνη Χειμωνίδου και το στέλεχος του κόμματος Χαράλαμπο Χειμωνίδη επισκέφθηκε την Ξάνθη στα πλαίσια των περιοδειών του κόμματος σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ πραγματοποίησε συναντήσεις με κοινωνικούς και παραγωγικους φορείς της Ξάνθης και συνομίλησε με  στελέχη του κόμματος και πολίτες όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής.

Τέλος το απόγευμα της ίδιας μέρας το κλιμάκιο επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης.

ΞΑΝΘΗ