Περιοδεία κλιμακίου ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στην Κόρινθο – 04/07/2020

997

Το Σάββατο 4 Ιουλίου κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ αποτελούμενο από το Βουλευτή του κόμματος Αντώνιο Μυλωνάκη, το Διευθυντή της Κ.Ο του κόμματος Βασίλειο Γραμμένο, τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος Ευάγγελο Φανίδη, τον Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νικόλαο Σούτα, τον Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μιχάλη Χριστοδουλίδη, τον Τομεάρχη Βορείου Αιγαίου και Δωδεκανήσων Δημήτριο Καρακατσάνη και το στέλεχος του κόμματος Βασίλειο Πετρομιχελή βρέθηκε στην πόλη της Κορίνθου στα πλαίσια περιοδείας στην Πελοπόννησο.

Το κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ συνοδευόμενο από τους πολιτευτές του κόμματος του Ν. Κορινθίας Μαργαρίτα Μιχαηλίδου, Μάρκο Μαυριά και Μιχαήλ Παπαχρήστου πραγματοποίησε συναντήσεις με πολίτες, στελέχη και φορείς του νομού Κορινθίας.

Στις συναντήσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο στο καφέ “BOG ART”, το κλιμάκιο και οι πολιτευτές της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ συνομίλησαν με στελέχη και απλούς πολίτες, ακούγοντας τα προβλήματά τους και δίνοντας απαντήσεις σε σοβαρά θέματα σε όλους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων της περιοχής.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ