Ποια είναι η αλήθεια για τις επιστροφές λαθρομεταναστών! Πόσοι πραγματικά έφυγαν;

Ελληνική Λύση

Ελληνική Λύση

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ποια είναι η αλήθεια για τις επιστροφές λαθρομεταναστών! Πόσοι πραγματικά έφυγαν ;

Την πλήρη επιβεβαίωση στα όσα επισημαίνει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για το ζήτημα της ανεξέλεγκτης λαθροεισβολής δείχνει η απάντηση του Υπουργού Προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην ερώτηση που είχε καταθέσει η Ελληνική Λύση για την κατάσταση που επικρατεί τόσο ως προς τους αριθμούς εκείνων που παρανόμως εισέρχονται στη χώρα μας, όσο και εκείνων που επαναπροωθούνται στην Τουρκία.

Ειδικότερα στην Απάντηση του προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισημαίνει, ότι από το Μάρτιο του 2016, μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου 2019, ήτοι σε χρονικό διάστημα 3,5 ετών, είχαν πραγματοποιηθεί μόλις 149 επιστροφές προς την Τουρκία (108 επιστροφές μέσω Θαλάσσης και 41 επιστροφές μέσω αέρος).

Να σημειωθεί δε πως ο μέσος όρος εισροών επί ημερήσιας βάσης πιθανότατα ξεπερνά τον συνολικό, επί τρία και πλέον έτη, αριθμό επιστροφών!!!

Αποδεικνύεται λοιπόν με μαθηματική ακρίβεια η επικίνδυνη αδράνεια της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στο καυτό θέμα της λαθροεισβολής, αλλά και η σοβαρότητα, αυστηρότητα και αμεσότητα που πρέπει να επιδείξει η παρούσα κυβέρνηση, αν επιθυμούμε οι Έλληνες να μην καταστούν ξένοι, μέσα στην ίδια τη χώρα τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε την ερώτηση εδώ

Δείτε την απάντηση εδώ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2020
Επόμενο άρθροΣοφία Ασημακοπούλου – Διαρκής επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων