Στην Καλαμάτα ο Κυριάκος Βελόπουλος – Ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ δίπλα στην περιφέρεια

Μετά την Πάτρα και την Ηλεία σειρά έχει η Μεσσηνία. Xθες το απόγευμα 23/4 ο κ. Βελόπουλος αφίχθη στην πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας, την Καλαμάτα, όπου και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου της 24ης Απριλίου 2021.

Σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ (ELYSIAN LUXURY HOTEL – συνοικία Κορδία Καλαμάτα).

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη του κόμματος στο νομό Μεσσηνίας. Τα στελέχη του κόμματος που συναντήθηκε είναι Βαρατάση Θεοδώρα, Γεγρεπόντη Άννα, Παπαδόπουλος Ευστάθιος, Βασιλόγιαννης Χρήστος και το στέλεχος της νεολαίας Καλαμάτας Κορομηλάς Ηλίας.

Tέλος ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Επιχειρήσεων Εστίασης Μεσσηνίας, τον κύριο Μαλαπέτσα Νικόλαο και τον γραμματέα του συλλόγου, τον κύριο Κομπογιαννίτη Παναγιώτη.

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Συνέντευξη στα ΜΜΕ στην Καλαμάτα 24/04/2021