Συνάντηση του Τομεάρχη αρμόδιου θεμάτων υγείας – ΑμεΑ της Ελληνικής Λύσης κ. Μπαβέλλα με τον Αντιπροέδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας κ. Γιάννη Μαρμαρά

Συνάντηση του Τομεάρχη αρμόδιου θεμάτων υγείας- ΑμεΑ της Ελληνικής Λύσης κ. Μπαβέλλα με τον Αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας κ. Γιάννη Μαρμαρά. Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα σοβαρά ευαίσθητα θέματα για τους φυσικοθεραπευτές.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών είναι αναμφισβήτητα σε άριστο βαθμό, καθώς βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για την προώθηση των δικαιωμάτων των φυσικοθεραπευτών.

Η προκαθορισμένη συνάντηση του Τομεάρχη αρμόδιου θεμάτων υγείας – ΑμεΑ της Ελληνικής Λύσης κύριου Μπαβέλλα και του Αντιπροέδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας κύριου Γιάννη Μαρμαρά έλαβε χώρα την Τρίτη 11/02/2020.

Στις υψηλές προτεραιότητες του κ. Μπαβέλλα είναι το θέμα “Απόδοση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στους εργαζόμενους φυσικοθεραπευτές στις δημόσιες δομές υγείας”.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μπαβέλλας ανέφερε: “Είναι ένα αίτημα που δεν θα έπρεπε να συζητάτε αυτή την στιγμή, δεν θα έπρεπε να είχε αφαιρεθεί το επιδόμα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στους εργαζόμενους φυσικοθεραπευτές στις δημόσιες δομές υγείας. Καθημερινά εργάζονται σε περιβάλλον όπου περιτριγυρίζονται από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και πολλά ακόμα.

Περισσότερα από ένα αίτημα σημείωσε στην ατζέντα του ο Τομεάρχης μετά από την πλήρη ενημέρωση του Αντιπροέδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπείας.

Αιτήματα όπως μας ενημέρωσε ο κ. Μπαβέλλας είναι:

1)Απόδοση του επιδόματος επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στους εργαζόμενους φυσικοθεραπευτές στις δημόσιες δομές υγείας.
2) Αυτοτελές τμήμα φυσικοθεραπείας στα δημόσια νοσοκομεία.
3)Πρόβλεψη θέσεων φυσικοθεραπευτών στις ΤΟ.Μ.Υ.
4)Πρόσληψη φυσικοθεραπευτών στις μονάδες πρόνοιας.

Οι δύο άντρες συμφώνησαν να συναντηθούν πολύ σύντομα.

Προηγούμενο άρθροΘέμα: “Το νέο ασφαλιστικό κατακεραυνώνει τους Έλληνες ομογενείς της Β. Ηπείρου”
Επόμενο άρθροΒασίλης Βιλιάρδος – Ολομέλεια 12/02/2020