Βασίλης Βιλιάρδος – Παρέμβαση για την τροπολογία του Υπουργού Σκυλακάκη σχετικά με τις επιταγές και την Έυβοια 07/09/2021

Ο Βασίλης Βιλιάρδος, Βουλευτής Επικρατείας της Ελληνικής Λύσης, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής στις 07/09/2021, του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Ενίσχυση διαφάνειας και λογοδοσίας σε θεσμικούς φορείς της Πολιτείας, αποκατάσταση της ακεραιότητας του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών».

Έγιναν οι εξής παρεμβάσεις σχετικά με την τροπολογία του Υπουργού:

– Θεωρούμε ότι είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα των εκατόν είκοσι ημερών. Η Κυβέρνηση θα έπρεπε να δει κάποιο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, γιατί προφανώς οι άνθρωποι αυτοί δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα σε τέσσερις μήνες.

– Η δική μας πρόβλεψη από τις αρχές ακόμα του χρόνου ήταν πως η ανάκαμψη -δεν μιλάμε φυσικά για ανάπτυξη μετά την κατάρρευση του προηγούμενου χρόνου- θα είναι γύρω στο 4,5%.

– Το πρόβλημα, δεν είναι η ανάπτυξη, αλλά τα ελλείμματα και τα χρέη που δημιουργεί η Κυβέρνηση. Τα ελλείμματα των 16 δισεκατομμυρίων πέρυσι και άλλα 16 δισεκατομμύρια φέτος, σύμφωνα με τις προβλέψεις σας, είναι τεράστια. Αυτό, λοιπόν, είναι κάτι που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Η χώρα χρεώνεται συνεχώς.

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Βιλιάρδος – Ολομέλεια 07/09/2021
Επόμενο άρθροΒασίλης Βιλιάρδος – Παρέμβαση για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων 07/09/2021