Ζεϊμπέκης Νικόλαος, Λιτόχωρο Πιερίας – Κατάθεση στεφάνου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη σε θέματα Αντεγκληματικής Πολιτικής και Πολιτευτής του Ν. Πιερίας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ κ. Ζεϊμπέκης Νικόλαος κατέθεσε στεφάνι στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ πρώτη στις επάλξεις, πρώτη στους αγώνες, πρώτη στην προσπάθειά της εθνικής ανάτασης και της προστασίας του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας. Έτσι και την 25η Μαρτίου διπλή γιορτή του έθνους και της Ορθοδοξίας βρέθηκε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας για να αποτίσει φόρο τιμής στους αγωνιστές του 1821 και στην προσπάθειά τους να απελευθερώσουν το έθνος.

Αυτοί οι αγωνιστές άξιοι πρόγονοι είναι για όλους τους Έλληνες ο φάρος Ο φωτεινός στην προσπάθειά μας να ξανακάνουμε την Ελλάδα μεγάλη.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ πιστή στις αρχές σήμερα διπλή γιορτή του έθνους και της Ορθοδοξίας της ένωσε τη φωνή της με τη φωνή των Ελλήνων φωνάζοντας ζήτω η Ελλάδα ζήτω το έθνος Ζήτω η 25η Μαρτίου Σε κάθε γωνιά της χώρας καταθέτοντας στεφάνι στους ήρωες.

Προηγούμενο άρθροΉλκος Νικόλαος, Μυτιλήνη – Κατάθεση στεφάνου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
Επόμενο άρθροΜιχάλης Χριστοδουλίδης, Δήμος Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας – Κατάθεση στεφάνου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου